majoitu omalla aikataulullasi

KitkanRiisissä on 10 huonetta, joissa kaikissa on suihku ja WC. Huoneet ovat tilavia n. 23 neliön huoneita. Lisäksi tarjolla on lisävuodemahdollisuus sekä lasten matkasänkyjä. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista. Asiakkaiden käytössä on 2 yhteiskeittiötä. Majoituksessa on avara 70 neliön oleskelutila, jossa on takka. Tiloissa on lisäksi kaksi saunaa sekä pesutuvan käyttömahdollisuus. Infon yhteydessä toimii kahvio/kioski, jossa myynnissä mm. käsitöitä sekä Comida Herkun tuotteita (lisätietoja: https://www.comidaherkku.fi/). Tiloissa on huomioitu esteettömyys.
Voit tutustua majoitustiloihimme 360-esittelyn avulla: https://on360.fi/kitkanriisi/

ryhmämajoittuminen

KitkanRiisin majoituskapasiteetti on noin 30 henkeä, joten KitkanRiisi sopii hyvin myös erilaisille seuroille, yhdistyksille ja yrityksille vaikkapa virkistys- ja koulutuspäivien sekä leirien järjestämispaikaksi. Paikka sopii hyvin myös sukujuhlien ja syntymäpäivien viettoon. Kysy tarjous!

Rantakota ja -sauna

Viihtyisässä rantakodassa on mukava tulistella ja nauttia itse paistetuista makkaroista tai muista nuotioherkuista. Rantasaunassa voit nauttia kunnon puusaunan löylyt ja halutessasi pulahtaa Kitkajärveen vilvoittelemaan.
Oiva-raporttimme löydät allaolevan Oiva-logon takaa.